två att följa:

kexberg

håller nu för tiden till mitt bland franska berg
???
ja, för utbytesstudier på HEAD i genève, schweiz. där ser jag lite allt möjligt o det jag sparar med kamera lägger jag på biscuitexotique.tumblr.com.

den är ju inte dödscool, men ett tufft jag gör som finns på tumblr är en fantastisk gif-battle-blogg ! inte alltid så frekvent uppdaterad men det beror ju på när folk (inkl. jag) har lust att göra en gif. den heter lapa-vov.

//nowadays hanging around in middle of french mountains
???
yes, cause exchange studies at HEAD in geneva, switzerland. there i see a bit of everything and what i save with camera i put at biscuitexotique.tumblr.com.

that’s not coolest, but one tough i do that is on tumblr too is a fantastic gif-battle-blog ! it’s not very frequently updated but that just depends on when people (including me) feel like making a gif. it’s called lapa-vov.

Kommentarer inaktiverade.