en använd

detta en använd socka på väg till toronto

i toronto anordnas SNAG (society of north american goldsmiths) conference 15-18 maj 2013. där visar vi, 20 studenter från Saimaan AMK, var sitt verk tillsammans med studenter från konstfack (sveryeah) och cranbrook academy of art (usa).

(gips, carborundum, vinamold)
(jesse pylsy har fotat, jag har dock croppat den lite)

//this a used sock that is on its way to toronto

in toronto (canada) is SNAG (society of north american goldsmiths) conference happening may 15-18 2013. there we, 20 students from saimaa university of applied science, will show one work each together with students from konstfack (sweden) and cranbrook academy of art (usa).

(plaster, carborundum, vinamold)
(photo by jesse pylsy, though i cropped it some)

Kommentarer inaktiverade.